Zakelijke arrangementen: Bedrijfsuitje zeilen

Op de Johanna Engelina kunt u verschillende zakelijke arrangementen boeken voor een bedrijfsuitje of relatieuitje

Bedrijfsuitje zeilen

Een dag uitwaaien en onder totaal andere omstandigheden met elkaar de dag doorbrengen. Vele bedrijven zijn u al voor gegaan aan boord van de Johanna Engelina.
Door de ongedwongen sfeer en het samenwerken zonder de hiërarchische verhoudingen die u normaal binnen uw bedrijf gewend bent komt iedereen weer eens nader tot elkaar.
Bovendien is het ook leuk om eens een dagje of weekend met elkaar op stap te zijn. Ter beloning van de gerealiseerde omzet, jubileum of gewoon om dat u het verdient hebt!

In overleg met ons kunnen we u bijna alles bieden wat u in gedachte hebt.
Om u een beetje op weg te helpen hebben we hieronder enkele ideeën beschreven om u op weg te helpen.

Bedrijfsuitje voor een dag (dagtocht)

Welkomsspeech tijden het bedrijfsuitje zeilen op de Johanna EngelinaVanaf 09.00u kunt u inschepen op de Johanna Engelina (ligplaats standaard in Enkhuizen maar in overleg zijn alle havens rond het IJsselmeer mogelijk). Na ontvangst met een kopje koffie en een specialiteit van het schip, krijgt u een introductie door de bemanning. Hierbij komen buiten de veiligheidszaken ook de invulling van de dag aan de orde.

De invulling van de dag zijn legio

  1. Een dag over het IJsselmeer zwerven. Simpelweg de hele dag zeilen. Op zijn tijd wat manoeuvres (overstag, gijpen) doen en verder genieten van de uitgebreide cateringen en het spel van wind en water .
  2. Zeilen combineren met een bezoek aan en ander havenstadje of het Zuiderzeemuseum
  3. Een bezoek aan de Batavia werf in Lelystad
  4. Wedstrijdzeilen met andere klippers (vanaf 50 personen)
  5. Zeilen in combinatie met een outdoor evenement (MOB oefening, vlotten bouwen, bezoek aan het vogeleiland en vogels spotten)
  6. Een dagtocht afsluiten met een barbecue of borrel.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Beter is als u contact met ons opneemt en uw wensen kenbaar maakt. Dan kunnen wij in overleg met u en binnen uw budget een passende invulling voor deze dag maken.

Ditzelfde geld voor de catering die kan u zelf verzorgen maar wij kunnen het ook voor u verzorgen.
Van een kopje koffie tot een vier-gangen buffet, alles is mogelijk.


© 2018 l'Orange CV / Johanna Engelina