Wedstrijdzeilen : Beurtveer

Beurtveer

maandag 22 t/m vrijdag 26 oktober 2012

   
€235,-

Ga naar de website van de BeurtveerDe Beurtveer start op maandag 's middags in Workum. Vervolgens wordt er dag en nacht doorgevaren. Het unieke van de Beurtveer is dat er verschillende havens langs het IJsselmeer aangedaan moeten worden maar dat er nergens de motor gebruikt mag worden. Voor 5 dagen laten we dan het oude zeilen herleven. Dit is een behoorlijk intensieve wedstrijd voor de wat fanatiekere zeiler. In 2010 is het gelukt om met 0 motorminuten ons rondje te maken en te eindigen op de vierde plek.

Ga naar de website van ZeilvrachtZeilervaring is niet vereist, gezelligheid wel. We varen verschillende wedstrijden (zie overzicht). Alle wedstrijden zijn inclusief eten, drinken, bier en wijn. Zelf dien je voor een slaapzak en waterdichte kleding te zorgen. De inschrijving is al gestart dus als het je wat lijkt laat dan snel wat van je horen.

Alle wedstrijden organiseren we inclusief catering. Als je mee wilt doen of vragen hebt kun je bellen met Laurens Sinaasappel (06-21506336) of e-mail . Na aanbetaling van 50% van het bedrag (te storten op rekening nummer 84 74 98 379 Abnamro bank Amsterdam tnv. L. Sinaasappel o.v.v. beurtveer. ) ben je van een plaatsje verzekerd. Stuur mij s.v.p. ook een e-mail ter bevestiging.


© 2018 l'Orange CV / Johanna Engelina