Individuelen arrangementen: Culinaire zeilreis (6 mei t/m 8 mei 2011)

In 2011 hebben wij weer een aantal hele aantrekkelijke zeilarrangementen voor u als individuele boeker (of groepen tot max 30 personen) in de aanbieding.

In het eerste weekend van mei gaan we zeilen met  dineren combineren.

Vrijdag 6 mei wordt u vanaf 21.00 uur hartelijk ontvangen met een buffet en een welkomstdrankje. Na het indelen van de hutten en het introductiepraatje van de schipper heeft u de mogelijkheid om uw medereisgenoten aan boord te leren kennen. U kunt de avond vervolgens besluiten in een van de gezellige cafeetjes van Enkhuizen.

De volgende ochtend krijgt u na een uitgebreid ontbijt uitleg over het reilen en zeilen aan dek. De maat zal daarbij uitgebreid instructies en uitleg geven over het zeilen van zo'n groot schip. Daarna gaan de trossen los en kiezen we het ruime sop richting het eiland Marken

Onderweg word uiteraard de innerlijke mens niet vergeten en kunt u genieten van de prachtige vergezichten van het indrukwekkende zeilmomenten op het Markermeer.Tegen het eind van de middag zullen we afmeren in het zeer folkloristische haventje van Marken juist als de laatste toerist het eiland verlaat.

 's Avonds word er gedineerd in het prachtige restaurant De Taanderij. Met een fantastisch uitzicht over de haven en het Markermeer is het hier perfect toeven. U krijgt de keuze uit vis vlees of vegetarisch en het 4-gangen arrangement zal een avondvullend programma worden. De eigenaar John de Graaf  heeft een zeer goede neus voor uitstekende wijnen en zal u daar met plezier deelgenoot van maken.  

Na een afzakkertje aan boord word het dan al snel tijd om te kooi te gaan. De volgende dag zullen we namelijk weer de armen uit de mouwen moeten steken om naar Enkhuizen terug te zeilen. Om ca. 16.00 uur meren we dan af in de haven van Enkhuizen.

Culinair zeilweekend kosten

Arrangementsprijs : € 198,- p.p.  (Arrangement bestaat uit volledige verzorging aan boord van de Johanna Engelina, zeilweekend en 4-gangen diner in Taanderij)
     
Inschepen : Vrijdag 6 mei 21.00 uur in Enkhuizen (Gependam)
Ontschepen : Zondag 8 mei 17.00 uur in Enkhuizen (Gependam)

Boeken

U kunt gebruik maken van het boekingsformulier om in te schrijven.

Andere periodes zijn ook altijd mogelijk op aanvraag.

Bekijk ook onze andere individuele arrangementen:
Weekend Winterarrangement - Paaszeiltocht
Lang mannenweekend - Oerolweekend - Gezinszeiltocht


© 2018 l'Orange CV / Johanna Engelina