Individuelen arrangementen: Oerol weekend (15 t/m 17 juni & 22 t/m 24 juni 2012)

In 2012 hebben wij weer een aantal hele aantrekkelijke zeilarrangementen voor u als individuele boeker (of groepen tot max 30 personen) in de aanbieding.

Oerol weekend met Johanna EngelinaIn 2012 gaan we weer naar Oerol met de Johanna Engelina. Dit is een unieke kans om zeilen met een bezoek aan Oerol te combineren.

Vrijdag 15/22 juni
We vertrekken om half negen van Kornwerderzand. Daarom moet iedereen dan ook tussen half acht en acht uur inschepen Na het inschepen en het welkomst/instructiepraatjewijzen wij u de hutten aan en onder het genot van een hapje & drankje kunt u met elkaar kennis maken.

Afhankelijk van de wind en het weer zeilen we die avond meteen door naar Terschelling. U hoeft zelf overigens geen ervaren zeezeiler te zijn om deel te nemen aan deze zeiltocht. De schipper leert u alle kneepjes van het vak zodat u bij allerlei handelingen kunt helpen. Na een indrukwekkende zeiltocht met een ondergaande zon op het wad zullen we rond middernacht aankomen.

Zaterdag 16/23 juni
Zaterdag blijven we op het eiland en dat geeft iedereen de mogelijkheid om uitgebreid Oerol te bezoeken. Wij zorgen dat voor alle deelnemers fietsen klaar staan zodat je op eigen gelegenheid jezelf kan verplaatsen.

Zondag 17/24 juni
Zondagochtend vertrekken we na het ontbijt weer naar Kornwerderzand. We zeilen heerlijk ontspannen terug. (Lunch rond 12.00-13.00 uur) Wederom afhankelijk van het tij, de wind en het weer zijn we rond 15.00/16.00 uur weer in Kornwerderzand. Het Oerol weekend eindigt om 16.00 uur.

Bij Kornwerderzand kunt u naast het schip onbetaald parkeren.  

Dit weekend is incl. verzorging bestaande uit:

  • Ontvangstbuffetje op vrijdag.
  • Ontbijt op zaterdag (met lunchpakket voor de liefhebbers)
  • Ontbijt en lunch op zondag

Oerol zeilweekend kosten

Arrangementsprijs : € 180,- p.p.
Inschepen : Vrijdag 15 resp. 22 juni 19.30 uur bij Kornwerderzand
Ontschepen : Zondag 17 resp. 24 juni 16.00 uur bij Kornwerderzand

Boeken

U kunt gebruik maken van het contactformulier om te informeren of deze reis ook voor individuelen is.

Andere periodes zijn ook altijd mogelijk op aanvraag.

Bekijk ook onze andere individuele arrangementen:
Weekend Winterarrangement - Paaszeiltocht


© 2018 l'Orange CV / Johanna Engelina