Individuelen arrangementen: Paaszeiltocht

In 2012 hebben wij weer een aantal hele aantrekkelijke zeilarrangementen voor u als individuele boeker (of groepen tot max 32 personen) in de aanbieding.

Arrangementsprijs : € 190,00
     
Inschepen : Vrijdag 6 april 21.00 uur in Harlingen (Willemskade)
Ontschepen : Maandag 9 april 16.00 uur in Harlingen (Willemskade)

Paaszeiltocht met de Johanna Engelina.

zeil charter klipper johanna engelina onder vol tuig

In 2012 gaan we weer paaseieren zoeken met de Johanna Engelina. Voor dit evenement hebben we reeds contact gezocht met de paashaas en die was wel genegen om tussen Hoorn en Terschelling wat eieren te verstoppen. Die moeten we dus gaan zoeken.

Mocht je zin hebben om te komen helpen zoeken schrijf dan snel in. Het paasweekend valt dit jaar op 6 t/m 9 april.
Dus dat betekent dat je op vrijdag 6 april vanaf 21.00 u. welkom bent in Harlingen aan boord van de Johanna Engelina en we je op maandag 9 april om 17.00 u. daar ook weer afzetten.

De vrijdagavond zal bestaan uit inschepen, een welkomstwoord van de schipper, kennismaken met jouw mede reisgenoten en voor de liefhebbers een bezoek aan het uitgaansleven van Harlingen. Uiteraard kan je ook aan boord je natje en je droogje gebruiken.

Zaterdagochtend gooien we, na een lekker ontbijt en zeilinstructie, de trossen los en kiezen we het ruime sop. De bestemming laten we van het weer en de wind afhangen. De bedoeling is wel dat we aan het eind van de middag in ons volgende haventje aankomen. Te denken valt aan Terschelling, Vlieland of Ameland. Makkum, Workum of Lemmer behoren ook tot de mogelijkheden.

Zondag moeten we dan die eieren gaan zoeken en serveren we een uitgebreid paasontbijt. Vervolgens zeilen we dan naar een ander pittoresk havenstadje.

Maandag zullen we helaas alweer de terugreis naar Harlingen aanvaarden waar we dan om een uurtje of vier zullen arriveren

Het paasarrangement kost € 190,- incl. verzorging (eten en drinken).

Paaszeiltocht met de Johanna EngelinaDe Johanna Engelina is een zeilklipper van 38 meter. Gebouwd in 1897 en met ca 800m² zeil aan boord. Aan boord zijn 32 slaapplaatsen. Verdeeld over 10 hutten met warm en koud stromend water. Buiten de ruime keuken zorgen 3 toiletten en vier douches ook dat het aan alle kanten comfortabel toeven is aan boord. Onder begeleiding van een ervaren bemanning krijg je de kans om een zeer spectaculaire zeil ervaring op te doen.
Zeilervaring is niet vereist gezelligheid wel. Zelf dien je voor een slaapzak en waterdichte kleding te zorgen. Als je meer van de boot en mij wil weten bekijk dan de website verder.

Groetjes Laurens

Boeken

U kunt gebruik maken van het boekingsformulier om in te schrijven

Andere periodes zijn ook altijd mogelijk op aanvraag.

Bekijk ook onze andere individuele arrangementen:
Weekend Winterarrangement - Oerolweekend


© 2018 l'Orange CV / Johanna Engelina