Zakelijke arrangementen: Relatie marketing

Op de Johanna Engelina kunt u verschillende zakelijke arrangementen boeken voor een bedrijfsuitje of relatieuitje

Presentatie en Relatiemarketing

Een product presentatie of uw relaties uitnodigen op zeilschip de “Johanna Engelina” heeft pas echt cachet. De winst is niet alleen de intieme ambiance die deze boot biedt, of de ruimte van het IJsselmeer tijdens uw zeiltocht. Nee, uw genodigden stappen heel even uit de gewone wereld. En dat heeft u voor ze georganiseerd. Dit geeft al meteen meer aandacht, en waarschijnlijk een nog grotere opkomst. Na de presentatie gaat niet iedereen zijn eigen weg, maar is er tijdens het zeilen volop gelegenheid om het gesprek 1 op 1 voort te zetten. Dit geeft nog meer diepgang. Bovendien hoeft u de koetjes en de kalfjes niet te vergeten. Die komen zeker aan bod tijdens de borrel. U kunt uw relaties een dag bezorgen waar nog lang aan gerefereerd wordt. 

Om u op het culinaire vlak te kunnen bedienen zijn wij een samenwerkig met Villa Culinair aangegaan. Kijkt u eens in ons culinaire aanbod. Met onze huiswijnen  kunt u gerust voor de dag komen.

Een greep uit de mogelijkheden:

10.00 uur 
Ontvangst van de gasten. Indien nodig staan de beamer* en het scherm reeds klaar in de juiste opstelling.

10.30 uur
Het schip vaart uit en de zeilen gaan omhoog. Als wind of golven die dag een belemmering zijn om rustig binnen te vergaderen, kunnen we ook voor anker gaan, of in de haven vergaderen, zodat de boot niet beweegt. Dat belooft na de bijeenkomst in ieder geval extra zeilplezier!

12.30 uur
Er staat een lunch voor u klaar.

13.30 uur
bedrijfspresentatie tijdens een van onze zakelijke arrangementenLekker genieten van uw zeiltocht.

18.00 uur
De boot ligt weer afgemeerd in de haven en u neemt afscheid van elkaar.

Of:
Korte presentatie + lekker eten.

14.00 uur
Ontvangst van de gasten

14.15 uur
Het schip vaart uit en de zeilen gaan omhoog. Als wind of golven die dag een belemmering zijn om binnen te vergaderen, kunnen we ook voor anker gaan, of in de haven vergaderen.

18.00 uur
Tot eind van de middag lekker zeilen. Dan gaan we voor anker in de buurt van Hoorn. Hier staat het buffet voor u klaar. Na een kop koffie of een borrel is het weer tijd om naar de haven te varen.

20.00 uur
De boot ligt weer in de haven, en u neemt weer afscheid van elkaar.
 
*) Beamer is niet bij de huurprijs inbegrepen graag tot uiterlijk 3 voor vertrek aangeven. Deze prijzen zijn aanbiedingen, en gelden vanaf 35 personen. Vertrekplaats is Enkhuizen. Inclusief drankjes binnenlandse bar en btw. U kunt natuurlijk ook zelf uw zeiltocht samenstellen. Kijkt u hiervoor op onze menulijst, en de prijslijst van descheepshuur.


© 2018 l'Orange CV / Johanna Engelina