Groepsarrangementen: schoolweek zeiltocht

Schoolweek (5-daagse)   van maandag 10.00 uur tot vrijdag 15.00 uur
Prijs   € 4515,-
Voorovernachting   € 540,-


Standaard begint een schoolweek op maandagochtend. Maar er bestaat ook een mogelijkheid om, tegen meerprijs, een voorovernachting te boeken. Dan kunt u zondagavond aan boord komen. Na ontvangst en kennismaking volgen de nodige veiligheidsinstructies en uitleg over de bediening van de zeilen, zwaarden, lieren en lijnen aan boord. Afhankelijk van de weersvoorspellingen en uw wensen kunnen we vervolgens bekijken wat voor tocht we die week kunnen varen.

Deze 5 daagse zeiltocht biedt een klas de mogelijkheid om op een educatieve manier kennis te maken met Nederland vanaf het water. Zowel cultureel als historisch als ecologisch bieden wij u een andere visie op het IJsselmeer Waddenzee Friesland en Noord Holland.

In de praktijk komt het erop neer dat we vaak een tocht langs enkele haventjes op het IJsselmeer maken en 1 of 2 Waddeneilanden aan doen. Onder gunstige omstandigheden kunnen we droogvallen of b.v. een tocht over het Noord-Hollands kanaal maken. Mocht er behoefte bestaan om een bezienswaardigheid wat intensiever te bekijken dan bestaat er natuurlijk altijd de mogelijkheid om ergens wat langer te blijven liggen. Leuk is bijvoorbeeld ook om tegen de avond de haven te verlaten, nog een stukje te zeilen en dan voor anker, midden op het water, te overnachten.

Het varen van een groot schip als de Johanna Engelina is alleen mogelijk door met elkaar samen te werken. Door de aard van de gezamenlijke activiteiten zult u zien dat binnen enkele dagen de klas naar elkaar toe groeit en de kinderen een socialer gedrag vertonen.

Boeken

U kunt gebruik maken van het boekingsformulier om in te schrijven.

Bekijk ook onze andere groepsarrangementen:
Dagtocht zeilen - Weekendtocht -Midweek zeilen - Weektocht zeilen
Outdoor weekend Terschelling - Weekend winterarrangement


© 2018 l'Orange CV / Johanna Engelina