Wedstrijdzeilen : Waddenrace

Waddenrace vrijdag 2 t/m zondag 4 november 2012    
€140,-

 

De Waddenrace, de laatste race voordat we de winter in gaan, start in Harlingen. Vervolgens moeten we zo snel mogelijk Den Oever, Texel, Vlieland en Terschelling aandoen. De route mag je zelf bepalen en door daar slimme keuzes in te maken is dan ook de meeste winst te behalen. Er is zelfs een prijs voor het schip dat het meest volgens zijn eigen voorspelling vaart, die de navigator zaterdagochtend heeft ingediend bij de wedstrijdleiding.

De Waddenrace kenmerkt zich door onstuimig weer,'s nachts doorvaren en kou. En erg spannende wedstrijd met voeding tot veel stoere zeilverhalen. In 2009 zijn we niet gefinished vanwege dikke mist op zondagochtend en gebrek aan wind. Dat moet de volgende keer beter.

Inschepen en ontschepen in Harlingen!

Ga naar de website van de Waddenrace

Zeilervaring is niet vereist, gezelligheid wel. We varen verschillende wedstrijden (zie overzicht). Alle wedstrijden zijn inclusief eten, drinken, bier en wijn. Zelf dien je voor een slaapzak en waterdichte kleding te zorgen. De inschrijving is al gestart dus als het je wat lijkt laat dan snel wat van je horen.

Alle wedstrijden organiseren we inclusief catering. Als je mee wilt doen of vragen hebt kun je bellen met Laurens Sinaasappel (06-21506336) of e-mail . Na aanbetaling van 50% van het bedrag (te storten op rekening nummer 84 74 98 379 AbnAmro bank Amsterdam tnv. L. Sinaasappel o.v.v. waddenrace. ) ben je van een plaatsje verzekerd. Stuur mij s.v.p. ook een e-mail ter bevestiging.


© 2018 l'Orange CV / Johanna Engelina