Groepsarrangementen: Een Waddenavontuur voor een weekend!

MooiWeer biedt in samenwerking met Klipper de Johanna Engelina een Waddenavontuur voor een weekend aan.

Aangekomen in Kornwerderzand kunt u vrijdag de Johanna Engelina inschepen. Zodra u aan boord stapt ervaart u de sfeer van weleer en ruikt u de zilte geur van het wad. Na een welkome ontvangst door de bemanning gaan de trossen los! Met het hijsen van de zeilen waaien ook uw dagelijkse beslommeringen weg.. heerlijk!


Onderweg kunt u onder het genot van een hapje en een drankje genieten van een van europa's mooiste natuurgebieden. Al zeilend komt Terschelling steeds dichterbij. De ondergaande zon geeft het eiland een bijzondere aanblik.

's Avonds aangekomen op Terschelling kunt u aan dek genieten van de sfeervolle haven. Een echte eiland bewoner brengt u helemaal in een eilander sfeer met zijn prachtige verhalen. Een beter begin van uw waddenavontuur kunt u zich niet wensen…….


De zaterdag staat in het teken van het eiland beleven en ontdekken. Wij kunnen deze dag geheel op maat voor u samenstellen.

Om u een idee te geven van de activiteiten die mogelijk zijn: Blokarten, fietsen, gps tochten, branding raften, schilder workshops, strand golven, mountainbiken, waddengame, interactieve spel tochten en nog veel meer!


Zondagochtend gaan de trossen weer los en hijsen we de zeilen om terug naar Kornwerderzand te zeilen. Onderweg bestaat er de mogelijkheid om door een rescue/bergingsboot opgepikt te worden en een spectaculaire rit over het water te maken. Deze rescueboten zijn uitgerust met twee motoren van elk 450 pk en staan garant voor een grensverleggende belevenis. Met een beetje geluk treft u onderweg nog zee honden aan.

Aan het einde van de middag meert het schip af in Kornwerderzand en kunt u onder het genot van een afscheid borrel nog even nagenieten van de gebeurtenissen van de afgelopen dagen.


Veiligheid

Veiligheid staan bij MooiWeer en de Johanna Engelina voorop. Daarom werken wij alleen volgens een door de TüV gecertificeerd systeem (vergelijkbaar met ISO 9002). Een extern bureau toetst periodiek of alle activiteiten voldoen aan de door de TüV gestelde veiligheids norm. Het schip voldoet aan de eisen van de Scheepvaart Inspectie.

Bekijk ook onze individuele arrangementen:
Weekend Winterarrangement - Paaszeiltocht
Lang mannenweekend - Oerolweekend - Gezinszeiltocht

of onze andere groepsarrangementen:
Dagtocht zeilen - Weekendtocht - Schoolweek - Midweek zeilen
Weektocht zeilen - Weekend winterarrangement


© 2018 l'Orange CV / Johanna Engelina